Η Ζωή Κωνσταντινίδου-Γρούσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εξοχή του Δήμου Πυλαία-Χορτιάτη.

Παντρεύτηκε τον Γιώργο Γρούσκου και είναι πολύτεκνη με πέντε παιδιά, τα οποία έχουν επιλέξει τον δικό τους τρόπο ζωής.

Παρόλο που οι δυσκολίες ήταν πολλές, ζήσανε και μεγαλώσανεε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια.

Θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν όλοι οι κάτοικοι της Εξοχής με την έλλειψη υποδομών. Την διακατέχει η αγωνία για το αύριο.

Πάντα ήταν ενεργό άτομο στους συλλόγους των σχολείων και προσπαθούσε για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν υπήρχε η κατάλληλη ανταπόκριση από τα αρμόδια άτομα.

Δεν προωθήθηκε να γίνει το καινούργιο σχολείο μέχρι τώρα. Εξαιτίας αυτού τοποθετήθηκαν λυόμενες αίθουσες στις αυλές των σχολείων. Χωρίς ποτέ να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Επίσης υπήρχε πάντα έλλειψη εκπαιδευτικών για την σωστή λειτουργία των σχολείων. Ελπίζανε πολλά στην πράξη εφαρμογής και ανταύ ‘του όπως λέει η ίδια “δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ!!

Η οικιστική ανάπτυξη δεν έγινε ποτέ.Οι κινητοποιήσεις που κάνανε ήταν πολλές αλλά ούτε η επαγγελματική τους γνώση ούτε η πολιτική τους εμπειρία έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στα προβλήματα του τόπου μας που δυστυχώς υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Σ αυτόν λοιπόν τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε η ίδια και τα παιδιά της θέλει να αναπτυχθεί όπως του αξίζει .Γι’αυτό και στηρίζει την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη ώστε να υπάρχει επιτέλους ένα καλύτερο μέλλον για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Η Ζωή Κωνσταντινίδου-Γρούσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εξοχή του Δήμου Πυλαία-Χορτιάτη. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Γρούσκου και είναι πολύτεκνη με πέντε παιδιά, τα οποία έχουν επιλέξει τον δικό τους τρόπο ζωής. Παρόλο που οι δυσκολίες ήταν πολλές, ζήσανε και μεγαλώσανεε τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια. Θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν όλοι οι κάτοικοι της…