Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στον Χορτιάτη με την οικογένειά του. Ως απόφοιτος του ΤΕΛ ηλεκτρολόγων με ειδικότητα στον τομέα της ψυκτικής, καθώς και η καθημερινή του επαφή με δεκάδες συνδημότες του τον κάνει έναν αξιόπιστο πηγή γνώσης και ενημέρωσης σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα, και η προσπάθειά του να εξομαλύνει τις καταστάσεις και να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων είναι ευγενής και ενδεικτική του αλτρουισμού του.
Η φροντίδα του για τα ζώα, ιδιαίτερα τα αδέσποτα, αποδεικνύει μια εξαιρετική ευαισθησία και αγάπη για τα πλάσματα και το περιβάλλον. Επιπλέον, η διάθεσή του να βοηθήσει τους συντοπίτες του που έχουν ανάγκη, και η συμμετοχή του στον δήμο για το κοινό καλό, τον καθιστούν ένα ενεργό και σημαντικό μέλος της κοινότητας.

Αντιπροσωπεύει τις αξίες της αλληλεγγύης, της συνείδησης και της συνεισφοράς στην κοινωνία. Η προσφορά του σε διάφορους τομείς, όπως η τεχνολογία, η φροντίδα των ζώων και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους του, καθιστά το πρότυπό του αξιοθαύμαστο και εμπνευστικό.

Η επιθυμία του να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην τοπική κοινότητα και να εξασφαλίσει ίσα δικαιώματα για όλους , αντικατοπτρίζει τον αλτρουισμό του και την πίστη του στην αξία της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση της κοινωνίας, για αυτόν τον λόγο επέλεξε να συμμετάσχει στην ορμή.όραμα.ομάδα !

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στον Χορτιάτη με την οικογένειά του. Ως απόφοιτος του ΤΕΛ ηλεκτρολόγων με ειδικότητα στον τομέα της ψυκτικής, καθώς και η καθημερινή του επαφή με δεκάδες συνδημότες του τον κάνει έναν αξιόπιστο πηγή γνώσης και ενημέρωσης σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα, και η…