Η Βασιλική Δαή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή των Συκεών. Εδώ και 14 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Χορτιάτη μαζί με τον σύζυγο της και τον γιο τους Κωνσταντίνο.

Μεγαλωμένη μέσα στην επιχείρηση των γονιών της αγάπησε την δημιουργία ρούχων και συνέχισε την δραστηριότητα αυτή για πολλά χρόνια μέχρι το τέλος του 2022.

Αρχές τους 2023 έγινε ιδιοκτήτρια εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας συνεχίζοντας δυναμικά πάντα με την στήριξη του συζύγου της.

Βλέποντας ότι τα κακώς κέιμενα που βιώνουμε όλοι στον τόπο αυτό δεν αλλάζουν από τους παρόντες διοικούντες, αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Πάρη Τσογκαρλίδη για να κάνουμε όλοι μαζί την αναγκαία αλλαγή σε αυτό τον τόπο.

Θα είναι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Χορτιάτη.

 

Η Βασιλική Δαή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή των Συκεών. Εδώ και 14 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Χορτιάτη μαζί με τον σύζυγο της και τον γιο τους Κωνσταντίνο. Μεγαλωμένη μέσα στην επιχείρηση των γονιών της αγάπησε την δημιουργία ρούχων και συνέχισε την δραστηριότητα αυτή για πολλά χρόνια μέχρι το τέλος του 2022. Αρχές…