Ο Θοδωρής Αργυρόπουλος κατοικεί στο Φίλυρο.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα προπονητικής ποδοσφαίρου. Κατέχει δίπλωμα UEFA C,  δίπλωμα UEFA B στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Cambridge Regional College in Sports Science.

Κατέχει δίπλωμα Ναυαγοσωστικής (Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος) και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών και έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια με ανάλογες πιστοποιήσεις  (ασκήσεις αποκατάστασης ποδοκνημικής, παθητικές διατάσεις, η άσκηση ως θεραπευτική μέθοδος, πιστοποιητικό functional training (Afterlife))

Έχει συμμετάσχει σε πολλά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και σήμερα προπονεί προδοσφαιρικές ομάδες ανδρών.

Οι προκλήσεις και οι ανεπάρκειες που παρουσιάζονται στο πολιτικό περιβάλλον της τοπικής κοινότητας του Φιλύρου αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την ενεργό συμμετοχή του στον τομέα της πολιτικής

Στις εκλογές αυτές συμμετέχει ως μέλος του ανεξάρτητου κινήματος «ΦΙΛΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» υποστηρίζοντας την αλλαγή, την αποτελμάτωση και την εξέλιξη στο πλευρό του πολλά υποσχόμενου υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΡΗ ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗ.

Ο Θοδωρής Αργυρόπουλος κατοικεί στο Φίλυρο. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα προπονητικής ποδοσφαίρου. Κατέχει δίπλωμα UEFA C,  δίπλωμα UEFA B στο ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Cambridge Regional College in Sports Science. Κατέχει δίπλωμα Ναυαγοσωστικής (Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος) και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών και έχει συμμετάσχει σε πολλά…