Η Κατερίνα Γούσιου γεννήθηκε το 1975 στην Θεσσαλονίκη και είναι μητέρα ενός κοριτσιού.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΠαΜακ και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στους τομείς της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), της Πολιτιστικής Διαχείρισης (Πάντειο) και της Διοίκησης Επιχειρήσεων (International MBA ΕΑΠ).

Για περισσότερο από μια δεκαετία έζησε στην Μυτιλήνη και την Αθήνα, όπου εργάστηκε σε συμβουλευτικές  εταιρείες σε θέσεις μελετητή – τεχνικού συμβούλου συγχρηματοδοτούμενων αναπτυξιακών έργων. Ως στέλεχος της εταιρείας Αγροτουριστική  Α.Ε. ασχολήθηκε με την καταγραφή και την στρατηγική ανάπτυξη του αγροτουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα ενώ με την μελετητική ομάδα της ίδιας εταιρείας, σχεδίασαν ένα στρατηγικό πλαίσιο ανάπτυξης της ελληνικής περιφέρειας μέσω των ήπιων μορφών τουρισμού και της πολιτιστικής ταυτότητας της κάθε περιοχής.

Τα τελευταία 13 χρόνια ζει στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση και εκσυγχρονίζοντας την στην νέα εποχή.

Ο λόγος που με ενθουσιασμό και χαρά εντάχθηκε στο σχήμα «ορμή.όραμα.ομάδα» είναι επειδή θέλει να μοιραστεί με τους πολίτες του Δήμου Πυλαίας – Πανοράματος τις όποιες γνώσεις και εμπειρίες στην τοπική ανάπτυξη και να συμβάλει προσωπικά στο έργο του Υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη.

 

Η Κατερίνα Γούσιου γεννήθηκε το 1975 στην Θεσσαλονίκη και είναι μητέρα ενός κοριτσιού. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΠαΜακ και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στους τομείς της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), της Πολιτιστικής Διαχείρισης (Πάντειο) και της Διοίκησης Επιχειρήσεων (International MBA ΕΑΠ). Για περισσότερο από μια δεκαετία έζησε στην…