Ο Αθανάσιος (Θάνος) Τσουλκανάκης γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Είναι μόνιμος κάτοικος της Πυλαίας από το 2007 και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Έχει σπουδάσει πληροφορική σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα όμως από μικρό τον τράβηξε το εμπόριο και οι πωλήσεις. Ασχολείται με το real estate ως σύμβουλος ακινήτων.

Κατέχει την θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Μεσιτών Θεσσαλονίκης, αποτελεί μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μεσιτών και μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Επιθυμία του είναι να κάνει πιο όμορφο και ανθρώπινο τον τόπο που κατοικεί αυτός και η οικογένεια του.

Σκοπός του επίσης είναι βάση των γνώσεων του να βάλει για τα καλά τον Δήμο μας ισχυρά στον επενδυτικό χάρτη.

Ο Αθανάσιος (Θάνος) Τσουλκανάκης γεννήθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Είναι μόνιμος κάτοικος της Πυλαίας από το 2007 και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχει σπουδάσει πληροφορική σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα όμως από μικρό τον τράβηξε το εμπόριο και οι πωλήσεις. Ασχολείται με το real estate ως σύμβουλος ακινήτων. Κατέχει την θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Μεσιτών Θεσσαλονίκης,…