Ο Σπυρίδων Μπάνος είναι κάτοικος Πυλαίας, παντρεμένος με την Μελίνα Βογιατζίδου το γένος Κιοσσέ κι έχουν δύο κόρες, την Δήμητρα και την Θεοφανία-Αρήτη.

Είναι Διευθυντής του “Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης”, με τριακονταετή εκπαιδευτική εμπειρία και έρευνα με μεταπτυχιακό τίτλο του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, στις “Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού”.

Έχει εξειδικευτεί στην “Εκπαιδευτική και Πολιτισμική Διπλωματία” καθώς και σε θέματα Διπλωματίας Πόλεων.

Αποτελεί ύψιστη τιμή γι’ αυτόν, η πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Πυλαίας–Χορτιάτη, Πάρη Τσογκαρλίδη για την συμμετοχή του στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ορμή, Όραμα, Ομάδα”.

 

Ο Σπυρίδων Μπάνος είναι κάτοικος Πυλαίας, παντρεμένος με την Μελίνα Βογιατζίδου το γένος Κιοσσέ κι έχουν δύο κόρες, την Δήμητρα και την Θεοφανία-Αρήτη. Είναι Διευθυντής του “Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης”, με τριακονταετή εκπαιδευτική εμπειρία και έρευνα με μεταπτυχιακό τίτλο του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, στις “Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού”. Έχει εξειδικευτεί στην “Εκπαιδευτική…