Ο Ιωάννης Νασιάδης είναι ειδικός καρδιολόγος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά.

Είναι κάτοικος Πανοράματος εδώ και 25 χρόνια Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και είναι παντρεμένος με την Θωμαή Κοτλίδα ενεργό πολίτη του Πανοράματος, ελεύθερο επαγγελματία που διατηρεί φρονιστήριο.

Ασκεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας ιατρός την Καρδιολογική και ως ειδικός καρδιολόγος διατηρεί ιατρείο στο Πανόραμα και στην Πολίχνη. Εχεί δουλέψει στο Διαβαλκανικό για 5 χρόνια και στο ΙΚΑ Πολίχνης για 14 χρόνια με εξειδίκευση στους υπέρηχους.

Άνθρωπος του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής ως τρόπος σκέψης, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Πιστεύοντας πως το ζητούμενο των επόμενων ετών είναι  μία ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία, με συμμετοχή, με άποψη, με έκφραση και με προσφορά ΑΠΟ και ΓΙΑ τον κάθε πολίτη, θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό ορμή.όραμα.ομάδα., του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη που εκφράζει πλήρως τις αρχές του.

  Ο Ιωάννης Νασιάδης είναι ειδικός καρδιολόγος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι κάτοικος Πανοράματος εδώ και 25 χρόνια Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και είναι παντρεμένος με την Θωμαή Κοτλίδα ενεργό πολίτη του Πανοράματος, ελεύθερο επαγγελματία που διατηρεί φρονιστήριο. Ασκεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας ιατρός την Καρδιολογική και ως ειδικός καρδιολόγος διατηρεί ιατρείο στο Πανόραμα και…