Η Βλάχου Ραφαέλα είναι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων. Εργάζεται ως Assistant Project Manager σε εταιρία ανακύκλωσης ρούχων.

Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης της Μηχανικής του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο. Γνωρίζει άριστα δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά. Είναι δραστήρια κοινωνικά και επιστημονικά, συμμετέχει σε εκδηλώσεις ως εισηγήτρια.

Διαμένει τα τελευταία 3 έτη στο Πανόραμα και έχει ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μέσω της συνεργασίας με τον Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Πάρη Τσογκαρλίδη, έχει επίγνωση των διαδικασιών που αφορούν την λειτουργία του δήμου, καθώς και των προβλημάτων και των αναγκών των συμπολιτών μας.

Η Βλάχου Ραφαέλα είναι απόφοιτη της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων. Εργάζεται ως Assistant Project Manager σε εταιρία ανακύκλωσης ρούχων. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της Οικονομίας και Διοίκησης της Μηχανικής του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο. Γνωρίζει άριστα δύο…