Ο Νικόλας Παρισάκης βαφτίστηκε το 1971 στο Πανόραμα και είναι πατέρας των εννιάχρονων δίδυμων Αλεξάνδρας και Ευγενίας Παρισάκη.

Αποφοίτησε από το γυμνάσιο του Ανατόλια και το λύκειο Πανοράματος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία σε οικονομικές επιστήμες και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη διοίκηση επιχειρήσεων ΜΒΑ.

Έκτοτε κατοικεί στο Πανόραμα και έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορα σχήματα επιχειρηματικών projects.

Είναι μέλος αθλητικών, κοινωνικών, επιχειρηματικών και φιλοζωικών συλλόγων

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια.

Η μακροχρόνια φιλία και εκτίμηση στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη καθώς και η διάθεση του πλέον να συνεισφέρει με την εμπειρία του στα κοινά του Δήμου τον οδήγησε να θέσει τον εαυτό του δημόσια διαθέσιμο προς εκλογή ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον Οκτώβριο του 2023 με το συνδυασμό ορμή.όραμα.ομάδα.

Ο Νικόλας Παρισάκης βαφτίστηκε το 1971 στο Πανόραμα και είναι πατέρας των εννιάχρονων δίδυμων Αλεξάνδρας και Ευγενίας Παρισάκη. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο του Ανατόλια και το λύκειο Πανοράματος. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αγγλία σε οικονομικές επιστήμες και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη διοίκηση επιχειρήσεων ΜΒΑ. Έκτοτε κατοικεί στο Πανόραμα και έχει δραστηριοποιηθεί σε διάφορα σχήματα…