Η Ευστρατία Ζάχου γεννήθηκε στην Μυτιλήνη της Λέσβου, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στην Πυλαία.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ιδίου πανεπιστημίου.Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Πολιτική και Οικονομία της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ) και στο Διεθνές Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου του Σάρρευ.

Ομιλεί τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Στο παρελθόν απασχολήθηκε στο όργανο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως κοινοβουλευτικός βοηθός / επιστημονικός συνεργάτης σε έλληνα ευρωβουλευτή.

Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία στον τομέα του φαρμάκου

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη και είναι υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πυλαίας.

 

Η Ευστρατία Ζάχου γεννήθηκε στην Μυτιλήνη της Λέσβου, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στην Πυλαία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ιδίου πανεπιστημίου.Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Πολιτική και Οικονομία της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ) και στο Διεθνές Μάρκετινγκ…