Η Εβελίνα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και κατοικεί στην Πυλαία. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία και πολιτευτή Νίκο Βιδάλη και έχουν ένα υπέροχο κοριτσάκι τη Χρύσα.

Ο πατέρας της, γενικός χειρουργός της εμφύσησε την αγάπη για την ιατρική επιστήμη και για το κοινό καλό μιας και είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα. Στη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά και την βελτίωση της φοιτητικής ζωής.

Αποφοίτησε από το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας , την οποία ολοκλήρωσε ως ειδικευόμενη τόσο σε νοσοκομεία της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού ( Friedrich Alexander Universitaet, Erlangen).

Μετά από μακρόχρονη συνεργασία με την οφθαλμολογική κλινική ‘Diathlasis’ , διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην διαθλαστική χειρουργική , στην χειρουργική καταρράκτη και σε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα της οφθαλμολογίας.

Θεωρεί την ενασχόληση με το κοινά καλό απαραίτητο στοιχείο μιας υγειούς προσωπικότητας και επιθυμεί να συμβάλλει στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας.

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος από την Πυλαία.

Η Εβελίνα Θεοδωρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και κατοικεί στην Πυλαία. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία και πολιτευτή Νίκο Βιδάλη και έχουν ένα υπέροχο κοριτσάκι τη Χρύσα. Ο πατέρας της, γενικός χειρουργός της εμφύσησε την αγάπη για την ιατρική επιστήμη και για το κοινό καλό μιας και είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα. Στη διάρκεια των…