Ο Αθανάσιος Ντίνας  γεννήθηκε στην Στοκχόλμη Σουηδίας το 1979 από Έλληνες γονείς, κατοικεί στην Πυλαία (Κων/πολίτικα) τα τελευταία 30 χρόνια και είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του σε δημόσιο σχολείο της περιοχής και συνέχισε την εκπαίδευση του σπουδάζοντας Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc in Banking) από το Ε.Α.Π. (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο) και εργάζεται ως στέλεχος στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Σκοπός του είναι, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του να συμβάλει θετικά στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Θεωρεί ότι στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη είναι απαραίτητο να γίνουν νέες & περισσότερες επενδύσεις και για το λόγο αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα γραφείο υποδοχής επενδυτών όπου ένα εξειδικευμένο στέλεχος θα βοηθάει τους επιχειρηματίες προκειμένου να είναι σε θέση να  υλοποιήσουν την επένδυση τους.

Πιστεύει ότι στην Πυλαία με το πέρασμα των χρόνων, η έννοια της γειτονιάς δεν έχει χάσει το νόημα της και ότι είναι μια γειτονία στην οποία αξίζεις να ζεις και να μεγαλώσεις την οικογένεια σου. Μπορεί η περιοχή να έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά περισσότερα πράγματα.

Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά  ως υποψήφιος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πυλαίας στην ομάδα του Πάρη Τσογκαρλίδη φιλοδοξώντας  να είναι η φωνή όλων των πολιτών της Πυλαίας, χωρίς διακρίσεις φύλου και ηλικίας.

Ο Αθανάσιος Ντίνας  γεννήθηκε στην Στοκχόλμη Σουηδίας το 1979 από Έλληνες γονείς, κατοικεί στην Πυλαία (Κων/πολίτικα) τα τελευταία 30 χρόνια και είναι έγγαμος με 2 παιδιά. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του σε δημόσιο σχολείο της περιοχής και συνέχισε την εκπαίδευση του σπουδάζοντας Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc…