Ο Ευριπίδης Κακαμούκας γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 2002 στην Πυλαία και μεγάλωσε στο Χορτιάτη.

Τελείωσε το Λύκειο του Χορτιάτη με άριστα (βαθμός 19,7) και μπήκε από τους πρώτους στη σχολή που επιθυμούσε, στο τμήμα Μουσικολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα έχει ήδη αποκτήσει πάλι με άριστα, το πτυχίο του ειδικού αρμονίας και αντίστιξης και συνεχίζει τις σπουδές του στη φούγκα, και στην κλασική κιθάρα.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια θεάτρου και συμμετείχε ως ηθοποιός σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις καθώς και σε διεθνή φεστιβάλ.

Παρακολούθησε μαθήματα κλασικού μπαλέτου και τζαζ και έλαβε μέρος σε δεκάδες χορευτικές παραστάσεις.

Είναι ενεργό μέλος ως χορωδός στην χορωδία της Μαίρης Κωνσταντινίδου, Ηρακλή Παναγόπουλου και Εριφύλης Δαμιανού.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις.

Ταυτόχρονα με τις σπουδές του εργάζεται σε μπάρ και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας.

Το κοινωνικό του έργο ξεκινάει από τα πρώιμα εφηβικά του χρόνια. Σαν μαθητής υπήρξε μέλος του δεκαπενταμελούς και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο,  και έπαιρνε ενεργό μέρος σε όλες τις δράσεις των σχολείων και ειδικά στις καλλιτεχνικές. Συμμετείχε στη διοργάνωση των αποφοιτήσεων και του γυμνασίου και του σχολείου, είτε με τη μουσική, είτε με τον χορό, είτε με θεατρικό δρώμενο.

Συμμετείχε σε 3 προγράμματα Erasmus+ που πραγματοποιήθηκαν μέσα στις σχολικές χρονιές 2017-2018 με ταξίδι στο Colindres, Bilbao στην Ισπανία και ως οικοδεσπότης την ίδια χρονιά, και στις χρονιές 2018-2019 και 2019-2020 ως οικοδεσπότης των ξένων χωρών στο λύκειο του Χορτιάτη.

Υποστηρίζει σαν εθελοντής στην θεατρική Ομάδα G, όπου διδάσκει κίνηση και ορθοφωνία και επιμελείται την μουσική.

Συμμετέχει στις δράσεις του συλλόγου φοιτητών του ΑΠΘ και έχει συγγράψει πολλά επιστημονικά και κοινωνικά άρθρα στο περιοδικό του ψευδώνυμο «Πετράκης».

Στις εκλογές θα έιναι υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πυλαίας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Πάρη Τσογκαρλίδη.

Ο Ευριπίδης Κακαμούκας γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 2002 στην Πυλαία και μεγάλωσε στο Χορτιάτη. Τελείωσε το Λύκειο του Χορτιάτη με άριστα (βαθμός 19,7) και μπήκε από τους πρώτους στη σχολή που επιθυμούσε, στο τμήμα Μουσικολογίας της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Ταυτόχρονα έχει ήδη αποκτήσει πάλι με άριστα, το πτυχίο του ειδικού αρμονίας και…