Ο Γιώργος Μανωλόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός – Ενεργειακός Επιθεωρητής, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά την διάρκεια των φοιτητικών ετών είχε έντονη συνδικαλιστική δράση. Στο τελευταίο έτος σπουδών διετέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης.  

Στην 25ετή επαγγελματική σταδιοδρομία του έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιριών σε επίπεδο κατασκευής ιδιωτικών έργων. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη με κύριο αντικείμενο την έκδοση οικοδομικών αδειών και κατασκευή ιδιωτικών έργων, ρυθμίσεις αυθαιρέτων, ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων κτλ

Είναι ενεργό μέλος του Τ.Ε.Ε. και Γραμματέας του Συλλόγου Οικιστών Παλαιού Αγίου Αθανασίου Πέλλας.

Τον ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένειά του, του αρέσουν οι χειμερινές αποδράσεις και είναι οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για έναν καλύτερο Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη με την ομάδα του Πάρη Τσογκαρλίδη που τον ενέπνευσε δημιουργικά.

Η επαφή του με την Πυλαία κυρίως και το Πανόραμα ως μηχανικός σε πολλές τακτοποιήσεις ακινήτων και κοινωνικά είναι στην καθημερινότητα του.

 

 

 

Ο Γιώργος Μανωλόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι Πολιτικός Μηχανικός – Ενεργειακός Επιθεωρητής, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατά την διάρκεια των φοιτητικών ετών είχε έντονη συνδικαλιστική δράση. Στο τελευταίο έτος σπουδών διετέλεσε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης.   Στην 25ετή επαγγελματική σταδιοδρομία του έχει συνεργαστεί με…