Η Χριστίνα Μπραζιώτη  είναι ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί γραφείο στον Χορτιάτη.

Απόφοιτος της σχολής κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου δυτικής Αττικής και κάτοχος πτυχίου Οικογενειακης θεραπείας της τετραετούς σχολής οικογενειακής θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Επιπλέον συνέχισε την εκπαίδευσή της σε εξειδικευμένα σεμινάρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου πάνω στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Εργάστηκε στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες σε διευθυντική θέση, στον ΟΚΑΝΑ, στο Ελληνικο Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικης με ομάδες ρομά και εφήβων, στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά. Η αγάπη για την οικογένειά της καθώς και του τόπου που τον αγάπησε σαν δικό της την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να συνεισφέρει όσο μπορεί στην επίλυση πολλών ελλείψεων και δυσκολιών.

 

Η Χριστίνα Μπραζιώτη  είναι ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί γραφείο στον Χορτιάτη. Απόφοιτος της σχολής κοινωνικής εργασίας του Πανεπιστημίου δυτικής Αττικής και κάτοχος πτυχίου Οικογενειακης θεραπείας της τετραετούς σχολής οικογενειακής θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Επιπλέον συνέχισε την εκπαίδευσή της σε εξειδικευμένα σεμινάρια του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου πάνω στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία. Εργάστηκε στο Ελληνικό Συμβούλιο για…