Ο Δημοσθένης Νάτσος προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια διαμένει μόνιμα στο Φίλυρο.

Η ακαδημαϊκή του διαδρομή περιλαμβάνει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του πρώτου αυτόνομου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Ελλάδα, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτη αναγνώριση στη διεθνή σκηνή.

Σήμερα, ο Δημοσθένης συνεισφέρει επαγγελματικά στον τεχνολογικό τομέα της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει τις διδακτορικές σπουδές στον επίλεκτο κλάδο της Κυβερνοασφάλειας και Τεχνητής Νοημοσύνης, του τμήμα τος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ.

Οι προκλήσεις και οι ανεπάρκειες που παρουσιάζονται στο πολιτικό περιβάλλον της τοπικής κοινότητας του Φιλύρου αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την ενεργό συμμετοχή του στον τομέα της πολιτικής

Στις εκλογές αυτές συμμετέχει ως μέλος του ανεξάρτητου κινήματος «ΦΙΛΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» υποστηρίζοντας την αλλαγή, την αποτελμάτωση και την εξέλιξη στο πλευρό του πολλά υποσχόμενου υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΡΗ ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗ.

 

Ο Δημοσθένης Νάτσος προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια διαμένει μόνιμα στο Φίλυρο. Η ακαδημαϊκή του διαδρομή περιλαμβάνει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, όπου και αποφοίτησε με άριστα. Κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του πορείας συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη του πρώτου αυτόνομου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου…