Η Κική Σεφερίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι μητέρα δυο παιδιών του Νικόλα και του Θανάση.

Προερχόμενη από οικογένεια με «παράδοση» στο χώρου του επίπλου και του design, σπούδασε Διακόσμηση.

Ασχολείται πάνω από 18 έτη με τη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών με πολλά χρόνια ενασχόλησης του επαγγέλματος της στην Πυλαία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με σημαντικούς αρχιτέκτονες της πόλης συμμετέχοντας σε πολλά αρχιτεκτονικά projects αλλά και με επαγγελματίες που της «εμπιστεύτηκαν» τη δημιουργία του επαγγελματικού τους χώρου.

Όντας μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη αλλά έχοντας υπάρξει και μονογονεϊκή οικογένεια, γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της σύγχρονης οικογένειας.

Ως ενεργός πολίτης, έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές οργανώσεις, σε συλλόγους γονέων και σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την παράδοση και τον αθλητισμό.

Στις εκλογές θα είναι υποψήφια στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη γιατί πιστεύει πως μόνο με τη συμμετοχή και την ανάδειξη νέων ιδεών και σύγχρονών λύσεων μπορεί ο τόπος μας να πάει μπροστά.

 

Η Κική Σεφερίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι μητέρα δυο παιδιών του Νικόλα και του Θανάση. Προερχόμενη από οικογένεια με «παράδοση» στο χώρου του επίπλου και του design, σπούδασε Διακόσμηση. Ασχολείται πάνω από 18 έτη με τη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων και κατοικιών με πολλά χρόνια ενασχόλησης του επαγγέλματος της στην Πυλαία. Όλα αυτά τα χρόνια έχει…