Η Νατάσα Πελαγίδου είναι μητέρα ενός κοριτσιού 15 ετών και είναι η προτεραιότητα της.

Είναι απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών με κατεύθυνση Διοίκηση και Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο αδελφός της Θοδωρής Πελαγίδης είναι Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με αρμοδιότητες, μεταξύ των άλλων, την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής, τις διεθνείς αγορές κεφαλαίου, τα συστήματα πληρωμών και διακανονισμού, την εξυγίανση τραπεζών και από από το 2004 καθηγητής οικονομικής ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

Τυγχάνει κάτοχος πτυχίου 3ετές από το Κολλέγιο CITY COLLEGE UNIVERSITY OF YORK EUROPE CAMPUS με κατεύθυνση Business Administration and Economics Department

Γνωρίζει  δύο ξένες γλώσσες αγγλικά και γαλλικά. Είναι δραστήρια και συμμετέχει σε εκδηλώσεις. Είναι κάτοχος πτυχίου γνώσης υπολογιστών και πιστοποίησης ECDL.

Είναι κάτοχος πτυχίου μπαλέτου από το Royal Academy of Dance. Αγαπά το θέατρο και ακολουθεί τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Εργάζεται στις Εκδόσεις Παπαζήση και έχει σημείο διανομής Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων όπου συνεργάζεται με το Αριστοέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Κάτοικος Πανοράματος για πολλά χρόνια, έχει ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη μέσω της συνεργασίας με τον Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Πάρη Τσογκαρλίδη, έχει επίγνωση των διαδικασιών που αφορούν την λειτουργία του δήμου, καθώς και των προβλημάτων και των αναγκών των συμπολιτών μας.

 

 

Η Νατάσα Πελαγίδου είναι μητέρα ενός κοριτσιού 15 ετών και είναι η προτεραιότητα της. Είναι απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών με κατεύθυνση Διοίκηση και Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αδελφός της Θοδωρής Πελαγίδης είναι Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με αρμοδιότητες, μεταξύ των άλλων, την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής, τις…