Ο Έρασμος Τερεκίδης γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ειδικός Γενικός Ιατρός και διπλωματούχος Βελονιστής.

Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης (ΑΥΣΤΡΙΑ). Αφού περάτωσε τις σπουδές του στην Ιατρική και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις, του απονεμήθηκε ο Ακαδημαϊκός Βαθμός  «Διδάκτωρ της Γενικής Ιατρικής».  Συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Βιέννη και απέκτησε την ειδικότητά του ως Ιατρού Γενικής Ιατρικής και τέλος φοίτησε σε ιδιωτική Σχολή Βελονισμού του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΙΕΝΝΗΣ, και έκτοτε  πλέον κάτοχος διπλώματος ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο του Πανοράματος και προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών του, ενώ από το 2013 απασχολείται και σε δεύτερο ιατρείο ως συνεργάτης ιατρός στο «ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» .Από το 2007 έως και το 2010 διετέλεσε ελεγκτής Ιατρός στον ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Εδώ και 25 χρόνια κατοικεί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Η φιλική σχέση από τα χρόνια του Δημοτικού στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάρη Τσογκαρλίδη, η προσωπική επιθυμία για συμβολή και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του τόπου όπου διαμένει και η ταύτιση απόψεων με τον συνδυασμό «ΟΡΜΗ ΟΡΑΜΑ ΟΜΑΔΑ», τον ώθησε να δραστηριοποιηθεί ενεργά ως υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Πανοράματος.

 

Ο Έρασμος Τερεκίδης γεννήθηκε το 1972 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ειδικός Γενικός Ιατρός και διπλωματούχος Βελονιστής. Αποφοίτησε από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης (ΑΥΣΤΡΙΑ). Αφού περάτωσε τις σπουδές του στην Ιατρική και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις, του απονεμήθηκε ο Ακαδημαϊκός Βαθμός  «Διδάκτωρ της Γενικής…