Η Ελένη Γραμματοπούλου κατοικεί πάνω από είκοσι χρόνια στην Εξοχή.

Είναι τελείοφοιτη κλασικής φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της κρατικής σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Σ.Τ.Ε.Θ. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (Ισπανικά, Γαλλικά, Αγγλικά).

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ως υγειονομική υπάλληλος στο τμήμα επισιτισμού.

Είναι Πρόεδρος της τοπικής φιλοζωϊκής “Αδέσποτος Πλανήτης” και με την ομάδα της εδώ και δεκαπέντε χρόνια φροντίζει τα αδέσποτα ζώα της περιοχής και όχι μόνο.

Αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη για έναν καλύτερο και αναπτυξιακό Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με σκοπό την ευαισθητοποίηση στο μείζον θέμα των αδέσποτων ζώων.

 

 

 

 

 

 

Η Ελένη Γραμματοπούλου κατοικεί πάνω από είκοσι χρόνια στην Εξοχή. Είναι τελείοφοιτη κλασικής φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της κρατικής σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Σ.Τ.Ε.Θ. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (Ισπανικά, Γαλλικά, Αγγλικά). Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ως υγειονομική υπάλληλος στο τμήμα επισιτισμού. Είναι Πρόεδρος της τοπικής φιλοζωϊκής “Αδέσποτος…