Η Χριστιάνα Σμυρλή γεννήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και υπήρξε από πάντα κάτοικος Πανοράματος. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της στο International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) του Κολεγίου Ανατόλια.
Συνέχισε την ακαδημαϊκή της πορεία με προπτυχιακές σπουδές στη Ψυχολογία με minor στις Διεθνείς Σχέσεις του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης (ACT) και μεταπτυχιακές σπουδές στη Ψυχική Υγεία Παιδιών και Νέων Ανθρώπων του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου.
Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών, ολοκλήρωσε πρακτικές ασκήσεις στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και στη Θεραπευτική Κοινότητα ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.

Εργάζεται ως Λέκτορας στον κλάδο της Ψυχολογίας της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ούσα κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Οι σπουδές της Χριστιάνας στον κλάδο της Ψυχολογίας συνετέλεσαν στο να της δημιουργηθεί η έντονη επιθυμία για συμμετοχή στα κοινά και για προσφορά στον συνάνθρωπο. Ως κάτοικος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη από τα παιδικά της χρόνια, έχει πλέον την ικανότητα να διακρίνει οποιαδήποτε θετική τοπική εξέλιξη, καθώς και τα επικρατέστερα πιθανά προβλήματα, με στόχο την ενεργή και άμεση επίλυση τους.

Η Χριστιάνα Σμυρλή γεννήθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και υπήρξε από πάντα κάτοικος Πανοράματος. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της στο International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) του Κολεγίου Ανατόλια. Συνέχισε την ακαδημαϊκή της πορεία με προπτυχιακές σπουδές στη Ψυχολογία με minor στις Διεθνείς Σχέσεις του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης (ACT) και μεταπτυχιακές σπουδές στη Ψυχική Υγεία Παιδιών…