Ο Σάββας Αναστασιάδης γεννήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, κάτοικος Πυλαίας σήμερα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Αυτό το διάστημα, πραγματοποιεί τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα του Ποινικού Δικαίου.Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο της Πασαλίδου Μάρθας και παράλληλα ολοκληρώνει την πρακτική του άσκηση στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Καλαμαριάς.

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ως εθελοντής διασώστης. Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε ήδη από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια, ως μέλος σε φοιτητικές παρατάξεις.  Έχει την πεποίθηση πως το κλειδί στην αναμόρφωση της χώρας μας, της γειτονιάς μας, του τόπου μας, απαιτεί την ενεργό συμμετοχή νέων σε ηλικία προσώπων με γνωστικό υπόβαθρο και φρέσκες ιδέες, τα οποία θα δουλέψουν και θα πρωτοστατήσουν συνειδητά για ένα καλύτερο για όλους μέλλον. Ορμώμενος από την πρόταση του Πάρη Τσογκαρλίδη και της παράταξής του Ορμή.Όραμα.Ομάδα, θέτει την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς διαθέτει τόσο γνώσεις αλλά και διάθεση για να προσφέρει ταέγιστα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στους συνδημότες του.

Ο Σάββας Αναστασιάδης γεννήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, κάτοικος Πυλαίας σήμερα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αυτό το διάστημα, πραγματοποιεί τις μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα του Ποινικού Δικαίου.Από τον Σεπτέμβριο του 2020 εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο της Πασαλίδου Μάρθας και παράλληλα ολοκληρώνει την πρακτική του άσκηση στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου…