Ο Νικόλας Ταζές γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στο Ασβεστοχώρι.

Σπούδασε Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αυτή τη περίοδο είναι μεταπτυχιακός φοιτητής Επιχειρηματικότητας στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Από το 2020 ασχολείται ενεργά με το χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας (startups) έχοντας δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και αναπτύξει μια σειρά από εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα κυρίως στους χώρους των Εκδόσεων και της Εκπαίδευσης από τα οποία έχουν επωφεληθεί χιλιάδες άνθρωποι.

Η δυνατότητα του να αντιλαμβάνεται ευκαιρίες και να δημιουργεί λύσεις για περίπλοκα προβλήματα αποδεικνύει την ικανότητά του στον στρατηγικό σχεδιασμό και σκέψη. Τέλος, η εμπειρία του στο να υλοποιεί διάφορα project από το στάδιο της ιδέας μέχρι το τελικό προϊόν έτοιμο-προς-χρήση από το κοινό, τον καθιστά ικανό να διαχειριστεί τα ζητήματα του Δήμου και να υλοποιήσει βιώσιμες λύσεις.

 

Περισσότερα για το Νικόλα Ταζέ μπορείτε να βρείτε στη προσωπική του ιστοσελίδα tazes.me

Φωτογραφία Νικόλαου Ταζές

Ο Νικόλας Ταζές γεννήθηκε το 1995 και μεγάλωσε στο Ασβεστοχώρι. Σπούδασε Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και αυτή τη περίοδο είναι μεταπτυχιακός φοιτητής Επιχειρηματικότητας στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2020 ασχολείται ενεργά με το χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας (startups) έχοντας δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και αναπτύξει μια σειρά από εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα κυρίως…