Ο Βαλάντης Ναγκολούδης γεννήθηκε και τελείωσε το Γενικό Λύκειο στους ακριτικούς Μεταξάδες του νομού Έβρου. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια.

Σε ηλικία 22 ετών κατέκτησε το πτυχίο Ιστορίας από τη Φιλοσοφική σχολή Ιωαννίνων. Δε σταμάτησε ποτέ, μέχρι σήμερα να ακονίζει το μυαλό του μέσα από το διάβασμα εκατοντάδων βιβλίων και την παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων.

Σε ηλικία 25 ετών πέτυχε το όνειρο του και έγινε ο μικρότερος Έλληνας αυτοδημιούργητος εκδότης βιβλίων. Από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται δυναμικά με τις εκδοτικές – πολιτιστικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων είναι Γενικός Διευθυντής των εκδόσεων Πηγή και των εκδόσεων iWrite με γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ δυναμικός και έχει συγκρουστεί ουκ ολίγες φορές με τοπικούς αυτοδιοικητικούς φορείς για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής.

Ζει στο Ασβεστοχώρι με τη γυναίκα του, Ισμήνη και τα 2 του παιδιά και στόχος του είναι να καταστεί χρήσιμος ώστε να υπάρξει άμεσα μία σοβαρή, ποιοτική αναβάθμιση ζωής για όλους τους κατοίκους που επέλεξαν αυτόν τον τόπο για να ζήσουν. Του αρέσει πολύ το διάβασμα και οι βόλτες στην φύση του Ασβεστοχωρίου.

Ο Βαλάντης Ναγκολούδης γεννήθηκε και τελείωσε το Γενικό Λύκειο στους ακριτικούς Μεταξάδες του νομού Έβρου. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Σε ηλικία 22 ετών κατέκτησε το πτυχίο Ιστορίας από τη Φιλοσοφική σχολή Ιωαννίνων. Δε σταμάτησε ποτέ, μέχρι σήμερα να ακονίζει το μυαλό του μέσα από το διάβασμα εκατοντάδων βιβλίων και την παρακολούθηση δεκάδων σεμιναρίων. Σε ηλικία…