Ο Γιώργος Καρκάνης γεννήθηκε στη Λαμία. Παντρεμένος με δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Λάτρης του αθλητισμού, διακρίθηκε με χρυσό και χάλκινο μετάλλιο δυο χρονιές, σε πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στο άθλημα του ακοντισμού.

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Center for Business Studies στο Λονδίνο και το 1982 ξεκίνησε η επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τραπεζικό κύκλο. Διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος σε πολλές τράπεζες, φτάνοντας μέχρι και τη θέση του υποδιευθυντή διοικητικής υπηρεσίας σε μεγάλη Τράπεζα.

Παράλληλα η αγάπη του για τα παλαιά αυτοκίνητα τον οδήγησε στη συμμέτοχη του στο Δ.Σ. της Λέσχης Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας ( ΛΕ.Κ.Α.Μ. ) και στην εμπλοκή του με την αναπαλαίωση αυτοκινήτων εποχής.

Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες του, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Πανοράματος, αποτέλεσε το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με την παράταξη του Πάρη Τσογκαρλίδη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα !!

Ο Γιώργος Καρκάνης γεννήθηκε στη Λαμία. Παντρεμένος με δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Λάτρης του αθλητισμού, διακρίθηκε με χρυσό και χάλκινο μετάλλιο δυο χρονιές, σε πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες στο άθλημα του ακοντισμού. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Center for Business Studies στο Λονδίνο και το 1982 ξεκίνησε η επαγγελματική του σταδιοδρομία στον τραπεζικό κύκλο. Διετέλεσε για…