Η Βίκυ Σταυρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Φίλυρο από το 2002. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Γεωργιάδη, δικηγόρο Θεσσαλονίκης και έχουν τρία παιδιά ηλικίας 24 ετών οι δύο μεγάλοι και 18 ετών ο μικρός της.
Σπούδασε προγραμματισμό και ανάλυση Η/Υ και άσκησε το επάγγελμα αυτό ως
ελεύθερη επαγγελματίας για 11 χρόνια. Εντάχθηκε στον ιδιωτικό τομέα με την γέννηση των μεγάλων της παιδιών όπου και απασχολείται μέχρι σήμερα.
Με τα κοινά ασχολείται από το έτος 2007 όπου μαζί με μια ομάδα ανθρώπων
, που μέχρι σήμερα συμπορεύονται, συστήσανε τον πρώτο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νεοϊδρυθέντος τότε 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλύρου. Έκτοτε παρέμεινε Πρόεδρος του Συλλόγου αυτού ως το 2016 που αποφοίτησε το τελευταίο της παιδί.
Χρημάτισε και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου
Φιλύρου για τα έτη 2021-2022.
Λίγο πριν τις εκλογές του 2019 με μια ομάδα φίλων θέλοντας να αντιδράσουν στην πολυετή στασιμότητα του Φιλύρου δημιουργήσαν ένα ανεξάρτητο κάθε κομματικής απόχρωσης κίνημα την «ΦΙΛΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» . Πιστέψαν στο κίνημα αυτό και μαζί τους πίστεψαν και πολλοί κάτοικοι του Φιλύρου.  Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέσπασε ποσοστό 22% στις εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο και έκτοτε μέχρι και σήμερα διατελεί Τοπικός Σύμβουλος της Κοινότητας Φιλύρου.

Στις εκλογές αυτές συμμετέχει ως μέλος του ανεξάρτητου κινήματος «ΦΙΛΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» υποστηρίζοντας την αλλαγή, την αποτελμάτωση και την εξέλιξη στο πλευρό του πολλά υποσχόμενου υποψηφίου Δημάρχου ΠΑΡΗ ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗ.

 

 

 

Η Βίκυ Σταυρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Φίλυρο από το 2002. Είναι παντρεμένη με τον Τάσο Γεωργιάδη, δικηγόρο Θεσσαλονίκης και έχουν τρία παιδιά ηλικίας 24 ετών οι δύο μεγάλοι και 18 ετών ο μικρός της. Σπούδασε προγραμματισμό και ανάλυση Η/Υ και άσκησε το επάγγελμα αυτό ως ελεύθερη επαγγελματίας για 11 χρόνια. Εντάχθηκε στον…