Ο Παναγιώτης (Πάνος) Συμεωνίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο ρούχων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Στο παρελθόν ασχολήθηκε και με την ανοικοδόμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων του American College of Thessaloniki (ACT) του Ανατόλια στην Πυλαία, έζησε για πολλά χρόνια στο Πανόραμα όπου μεγάλωσαν τα παιδιά του. Αγαπάει τον Δήμο και την φύση του.

Λάτρης του αθλητισμού και ερασιτεχνικός παίκτης του χάντμπολ για πολλά χρόνια.

Είναι ένας ενεργός πολίτης που στο άκουσμα της προσπάθειας του Πάρη Τσογκαρλίδη, αποφάσισε να συνδράμει μέ όλες του τις δυνάμεις ώστε να αλλάξει μια πολύχρονη διοίκηση στον Δήμο που τα τελευταία χρόνια δεν επέφερε καμία ανάπτυξη.

Ο Παναγιώτης (Πάνος) Συμεωνίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο ρούχων και στρατιωτικού εξοπλισμού. Στο παρελθόν ασχολήθηκε και με την ανοικοδόμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων του American College of Thessaloniki (ACT) του Ανατόλια στην Πυλαία, έζησε για πολλά χρόνια στο Πανόραμα όπου μεγάλωσαν τα παιδιά του. Αγαπάει τον Δήμο…