Ο Ιωάννης Μήττας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί από τότε στο Χορτιάτη με τη σύζυγό του Ζέρβα Φυλλιω και τα δύο τους παιδιά.

Μετά τις γενικές σπουδές και την σχολή μηχανολόγων – μηχανοσυνθέτη που τελείωσε, ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των ασφαλειών, στο εμπόριο και πολλά χρόνια στην εστίαση.

Θέλει να δει τον τόπο του να αλλάζει έστω και τώρα ποτέ δεν είναι αργά για νέες ιδέες.

Τον ενδιαφέρουν τα κοινά και θέλει και αυτός να δει πράγματα να γίνονται σε αυτό το ξεχωριστό μέρος.

Πιστεύει σε νέα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, οραματίζεται ένα καινούργιο τόπο που να μπορεί ο πολίτης να εξυπηρετηθεί σε όποια ανάγκη κι αν έχει, γιατί όταν εμείς θέλουμε ο δήμος μπορεί.

Πιστεύει στη συλλογική προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη που με με ορμή, όραμα, ομάδα θα καταφέρει να αλλάξει το παροχημένο μοντέλο διοίκησης αυτού του τόπου.

Θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Χορτιάτη.

Ο Ιωάννης Μήττας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί από τότε στο Χορτιάτη με τη σύζυγό του Ζέρβα Φυλλιω και τα δύο τους παιδιά. Μετά τις γενικές σπουδές και την σχολή μηχανολόγων – μηχανοσυνθέτη που τελείωσε, ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των ασφαλειών, στο εμπόριο και πολλά χρόνια στην εστίαση. Θέλει να δει τον τόπο…