Ο Γεώργιος Σίβενος γεννήθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης το 1967, όπου και μεγάλωσε.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες, ηλικίας 24 και 18 ετών, και από το 2012 κατοικεί μόνιμα στην Εξοχή Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σίνδου. Σπούδασε λογιστική σε ιδιωτική σχολή και έπειτα προσλήφθηκε το 1990 από την Τράπεζα Εργασίας ΑΕ, έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτησή του στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Από το 2001 μέχρι το 2013 εργάστηκε στην Τράπεζα Probank ΑΕ και το 2013 προσλήφθηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Το 2021 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμαριά, έχοντας προηγουμένως διατελέσει Διευθυντής για τρία χρόνια στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Διαβατά. Φέτος, συμπληρώνει 33 χρόνια εργασίας στον τραπεζικό τομέα.

Ανησυχεί για τη χαμένη δεκαετία της Εξοχής και επιθυμεί κάτι να αλλάξει δημιουργικά στον τόπο που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του.

Στήριζει έμπρακτα τον υποψήφιο Δήμαρχο Πάρη Τσογκαρλίδη, και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Εξοχής.

Ο Γεώργιος Σίβενος γεννήθηκε στη Σίνδο Θεσσαλονίκης το 1967, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες, ηλικίας 24 και 18 ετών, και από το 2012 κατοικεί μόνιμα στην Εξοχή Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σίνδου. Σπούδασε λογιστική σε ιδιωτική σχολή και έπειτα προσλήφθηκε το 1990 από την Τράπεζα Εργασίας ΑΕ, έχοντας ολοκληρώσει…