Ο Γεώργιος Λέτσο γεννήθηκε το 1993 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και κατοικεί στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη από το 2011. Οι γονείς του είναι ο Λέτσο Χρήστος (Κριστάκ) και η Δήμητρα Ντόι .

Έχει αποφοιτήσει από το Γενικό 31ο Λύκειο Χαριλάου το 2011 και είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τμήμα Marketing της Σχολής ΑΚΜΗ .

Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε χώρους εστίασης, με μεγάλη κατάρτιση και ανέλιξη στο κομμάτι των επιχειρήσεων εστίασης τα τελευταία 11 χρόνια.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την Καινοτομία, το Νομοθετικό Πλαίσιο επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων , Logistics καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Είμαι λάτρης της φύσης, καθώς ασχολείται με την ορεινή ποδηλασία, αγάπη του είναι η μουσική ακολουθώντας ερασιτεχνικά μονοπάτια στο κομμάτι αυτό.

Είναι λάτρης της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, γνώστης του αντικειμένου καφεστίασης με ιδιαίτερη έμφαση στην γευσιγνωσία καφέ.

Η όρεξη για δουλειά και ευρύτερα η ανάπτυξη για τον τόπο που ζει, τον ώθησε να συμμετάσχει ως υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας στην Πυλαία με την παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη «Ορμή Όραμα Ομάδα» ο οποίος πληρεί όλα τα προβλεπόμενα κριτήρια ως Δήμαρχος για έναν καλύτερο τόπο για όλους.

Όπως λέει ο ίδιος: “Ζητώ λοιπόν τη στήριξη σας στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προκειμένου να προσφέρω στην Κοινότητα και να βοηθήσω τους συνδημότες μου, με ενεργή συμμετοχή για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους του τόπου μας και όχι μόνο.”

 

Ο Γεώργιος Λέτσο γεννήθηκε το 1993 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής και κατοικεί στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη από το 2011. Οι γονείς του είναι ο Λέτσο Χρήστος (Κριστάκ) και η Δήμητρα Ντόι . Έχει αποφοιτήσει από το Γενικό 31ο Λύκειο Χαριλάου το 2011 και είναι απόφοιτος Ι.Ε.Κ. του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τμήμα Marketing της Σχολής ΑΚΜΗ…