Ο Βασίλης Ψυχογιός γεννήθηκε στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων και τα τελευταία 40 χρόνια ζει και επιχειρεί με την οικογένεια του στην Πυλαία.

  • Κτηνίατρος-οδοντίατρος από το 1991, ιδρυσε με επιτυχία το Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην είσοδο της Πυλαίας. Η πολυετής επιχειρηματική του εμπειρία του έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του στην οργάνωση, τη διοίκηση και την ανάλυση προκλήσεων.
  • Με πάθος για την πατρίδα, υπηρετησε για 18 χρόνια ως χειριστής αεροσκαφων και ελικοπτερων στην Αεροπορία Στρατού, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στην προσαρμογή σε δυσμενείς συνθήκες και την ηγεσία ομάδας.
  • Μέσα από τη συμμετοχή του σε εκατοντάδες συνέδρια, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε  Ευρώπη, Αμερικη, Ιαπωνια, Βραζιλια, Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, διατηρεί συνεχώς ενημερωμένες τις γνώσεις του και αντιμετωπίζει με ανοιχτό πνεύμα τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές.
  • Έχει επιδείξει ηγετικές ικανότητες ως εκλεγμενος πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και ως ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής κτηνιατρικης οδοντιατρικης εταιρειας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενότητας και του σεβασμού των ηθικών κανόνων.

Στόχοι του Βασίλη Ψυχογιού για τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη:

  • Δημιουργία ενός ασφαλούς καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα, που θα προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και θεραπεία.
  • Βελτίωση της λειτουργικής οργάνωσης του δήμου, επωφελούμενος από την πλούσια επιχειρηματική εμπειρία του, προσφέροντας αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις.

Ο Βασίλης Ψυχογιός διακρίνεται για την αφοσίωσή του στην κοινότητα και την επιθυμία του να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Με ευρύ φάσμα επαγγελματικών και προσωπικών εμπειριών, είναι ικανός να προσφέρει δυναμική ηγεσία και να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη του δήμου

 

Ο Βασίλης Ψυχογιός γεννήθηκε στο Βασιλόπουλο Ιωαννίνων και τα τελευταία 40 χρόνια ζει και επιχειρεί με την οικογένεια του στην Πυλαία. Κτηνίατρος-οδοντίατρος από το 1991, ιδρυσε με επιτυχία το Κτηνιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην είσοδο της Πυλαίας. Η πολυετής επιχειρηματική του εμπειρία του έχει συμβάλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του στην οργάνωση, τη διοίκηση και την…