Ο Απόστολος Πινακίδης κατοικεί στο Πανόραμα και είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (BA, BArch) και μέλος του ΤΕΕ καθώς και του Royal Institute of British Architects (GB).

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου De Montfort University, Leicester της Μεγάλης Βρετανίας και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρείες της Μεγάλης Βρετανίας, όπως RPS Group Plc, WPP Architects, Archial Group Plc, Barefoot & Gilles Architects. Από το 2009 ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτων Μηχανικού στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει στην μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή διαφόρων έργων.

Επίσης, έχει ενεργή δράση ως σύμβουλος στον χώρο των κτηματομεσητικών σε γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Πανοράματος και Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Πανοράματος.

Στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Πανοράματος.

Ο Απόστολος Πινακίδης κατοικεί στο Πανόραμα και είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός (BA, BArch) και μέλος του ΤΕΕ καθώς και του Royal Institute of British Architects (GB). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου De Montfort University, Leicester της Μεγάλης Βρετανίας και έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρείες της Μεγάλης Βρετανίας, όπως RPS Group Plc, WPP Architects, Archial Group Plc, Barefoot &…