Ο Άγγελος Αγιαννίδης του Σταύρου είναι ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του γυναικείου και ανδρικού υποδήματος.

Διατηρεί κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ υπήρξε στέλεχος σε οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής υποδημάτων.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1976, είναι κάτοικος Πανοράματος εδώ και 15 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (’94). Σπούδασε στο Λονδίνο, Economics (BA) στο Kingston University και Financial Markets & Derivatives (MSc) στο London Guildhall University.

Η επιθυμία του να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην τοπική κοινότητα και να εξασφαλίσει ίσα δικαιώματα για όλους, αντικατοπτρίζει τον αλτρουισμό του και την πίστη του στην αξία της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση της κοινωνίας, για αυτόν τον λόγο επέλεξε να συμμετάσχει στην ορμή.όραμα.ομάδα  και στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη.

Είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ευελπιστεί σε έναν Δήμο πρότυπο για να ζεις και να επιχειρείς.

Ο Άγγελος Αγιαννίδης του Σταύρου είναι ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του γυναικείου και ανδρικού υποδήματος. Διατηρεί κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ υπήρξε στέλεχος σε οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής υποδημάτων. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1976, είναι κάτοικος Πανοράματος εδώ και 15 χρόνια. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός…