Ο Θεόφιλος Πετρογιάννης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1974 και είναι κάτοικος Χορτιάτη από το 1985. Είναι νυμφευμένος με την Χρυσούλα Παρούση, εκπαιδευτικό στο ΓΕΛ Χορτιάτη και έχουν τρία τέκνα.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Τεχνικών  Έργων.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων.

Εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Παράλληλα έχει ασκήσει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο στον τομέα των Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών και Κατασκευών όσο και σε άλλους τομείς.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Χορτιάτη ¨Αφανός¨

Μετά από αρκετές άκαρπες προσπάθειες να ενεργοποιήσει και να βελτιστοποιήσει την καθημερινότητα ως κάτοικος αυτού του πανέμορφου χωριού που ονομάζεται Χορτιάτης  με την ιδιότητα του απλού πολίτη, αποφάσισε να ταχθεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  στο πλευρό του Πάρη Τσογκαρλίδη, ελπίζοντας να δοθεί μια νέα εκκίνηση στον Δήμο μας, τερματίζοντας την αδράνεια των τελευταίων ετών.

 

Ο Θεόφιλος Πετρογιάννης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα το 1974 και είναι κάτοικος Χορτιάτη από το 1985. Είναι νυμφευμένος με την Χρυσούλα Παρούση, εκπαιδευτικό στο ΓΕΛ Χορτιάτη και έχουν τρία τέκνα. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Τεχνικών  Έργων. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων. Εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας…