Ο Ευθύμης  Παλούκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972 και είναι κάτοικος Πανοράματος από το 1976. Φοίτησε στο δημόσιο σχολείου του Πανοράματος  και ήταν μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου “ΑΣ Πανόραμα” στο παιδικό και εφηβικό τμήμα. Είναι έγγαμος με δύο ανήλικα τέκνα.

Σπούδασε πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και εδώ και μια 20ετια εργάζεται αδιαλείπτως στον ιδιωτικό τομέα. Αρχικά ως  ιδιωτικός υπάλληλος  έχει συμμετάσχει σε μεγάλης εμβέλειας τεχνικά έργα, όπως την  ανακαίνιση του ΑΧΕΠΑ, σιδηροδρομικά έργα, και την κατασκευή  γραμμών για τον προαστιακό σιδηρόδρομο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Στη συνέχεια, ως ελεύθερος επαγγελματίας ίδρυσε δική του τεχνική εταιρεία και έχει εκπονήσει μελέτες και έχει υλοποιήσει ιδιωτικά έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, στην ευρύτερη γεωγραφική περιφέρεια της Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Αττικής.

Είναι ενεργός πολίτης που ασχολείται με τα κοινά και διατυπώνει ξεκάθαρα τη θέση του. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης από το 2014 έως το 2019 καθώς και συνυπογράφων μέλος της συντονιστικής επιτροπής Θεσσαλονίκης για το ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στο δημοψήφισμα του 2015.

Ως κάτοικος Πανοράματος από το 1976, έχει περπατήσει και έχει κάνει ποδήλατο άφοβα σε όλους τους δρόμους του Νόμου 751, απολαμβάνοντας ως παιδί αυτά τα προνόμια του προαστίου, που σταδιακά πλέον τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν εξαφανισθεί.

Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά  ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ομάδα του Πάρη Τσογκαρλίδη. Σκοπεύει να συμβάλει στην αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητά του τη βελτίωση της καθημερινής  μετακίνησης  των ανήλικων και ενήλικων δημοτών στον Δήμο μας.

Ο Ευθύμης  Παλούκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1972 και είναι κάτοικος Πανοράματος από το 1976. Φοίτησε στο δημόσιο σχολείου του Πανοράματος  και ήταν μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου “ΑΣ Πανόραμα” στο παιδικό και εφηβικό τμήμα. Είναι έγγαμος με δύο ανήλικα τέκνα. Σπούδασε πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και εδώ και μια 20ετια εργάζεται αδιαλείπτως στον ιδιωτικό τομέα….