Η Θάλεια Παυλίδου γεννήθηκε και κατοικεί στο Φίλυρο με την οικογένεια της.

Σπούδασε λογίστρια και γραμματέας διοίκησης, ασκώντας το επάγγελμα για έντεκα χρόνια στην εταιρία του πατέρα της. Υπήρξε συνεργάτης Δικαστικού Επιμελητή ( του Βασίλειου Τσιομπλίκα – νυν συζύγου της), με αρμοδιότητες την σύνταξη δικογράφων και την διεκπεραίωση δικαστικών αποφάσεων.

Το 1999 ως το 2001 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Φιλύρου από το 2001 και Γενικός Γραμματέας αυτής ως το 2006.

Το 2003 και ως το 2006 ήταν πρόεδρος της ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Φιλύρου, των σχολικών μονάδων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέγεται Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Φιλύρου και παραμένει σε αυτή τη θέση για δεκατρία χρόνια (2007 ως 2019)

Από το 2020 εως σήμερα είναι τοπική σύμβουλος και συνεχίζει την ανιδιοτελή προσφορά της στους συμπολίτες της τοπικής κοινωνίας του Φιλύρου.

Στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από την Δημοτική ενότητα του Χορτιάτη.

Η Θάλεια Παυλίδου γεννήθηκε και κατοικεί στο Φίλυρο με την οικογένεια της. Σπούδασε λογίστρια και γραμματέας διοίκησης, ασκώντας το επάγγελμα για έντεκα χρόνια στην εταιρία του πατέρα της. Υπήρξε συνεργάτης Δικαστικού Επιμελητή ( του Βασίλειου Τσιομπλίκα – νυν συζύγου της), με αρμοδιότητες την σύνταξη δικογράφων και την διεκπεραίωση δικαστικών αποφάσεων. Το 1999 ως το 2001…