Πτυχιούχος Marketing αμερικανικού πανεπιστημίου με πολυετή εμπειρία σε τμήματα πωλήσεων, εξαγωγών & marketing, σε μεγάλες εταιρίες όπως SoftOne S.A, Isomat S.A,  Alumil S.A,  Santana S.A. 

Διετέλεσε σε ανώτερες θέσεις όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό & υλοποίηση της στρατηγικής marketing σύμφωνα με τους στόχους που έχουν ανατεθεί από την ανώτατη διοίκηση της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης είχε στενή συνεργασία με τμήματα εξαγωγών όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό & υλοποίηση των πλάνων marketing για όλες τις θυγατρικές εταιρίες των ομίλων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Κύρια καθήκοντα των θέσεων όπου διετέλεσε ήταν μεταξύ άλλων η ανάλυση  και αξιολόγηση της παρούσας κατάστασης (κατανομή πωλήσεων, πιστωτική και τιμολογιακή πολιτική, product mix), παρακολούθησης (προϊοντική ανάλυση, πελάτες, κερδοφορία, νέα προϊόντα, νέες ευκαιρίες – αγορές, κανάλια διανομής) για τα προϊόντα του τομέα ευθύνης του, πρόταση πλάνων ενεργειών, συντονισμός και έλεγχος για όλες τις σχετικές με τον τομέα ευθύνης του, δραστηριότητες επικοινωνίας, έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού. 

Επίσης υπήρξε επαγγελματίας Καλαθοσφαιριστής, σε ομαδες Α2 της Θεσσαλονίκης καθώς και ερασιτέχνης για πολλά χρόνια σε σωματεία της πόλης μας. Ξεκίνησε τον αθλητισμό από τα γήπεδα του Πανοράματος. 

 

Πτυχιούχος Marketing αμερικανικού πανεπιστημίου με πολυετή εμπειρία σε τμήματα πωλήσεων, εξαγωγών & marketing, σε μεγάλες εταιρίες όπως SoftOne S.A, Isomat S.A,  Alumil S.A,  Santana S.A.  Διετέλεσε σε ανώτερες θέσεις όπου ήταν υπεύθυνος για τον σχεδιασμό & υλοποίηση της στρατηγικής marketing σύμφωνα με τους στόχους που έχουν ανατεθεί από την ανώτατη διοίκηση της εκάστοτε εταιρείας. Επίσης…